Izvestiya of Saratov University.

Economics. Management. Law

ISSN 1994-2540 (Print)
ISSN 2542-1956 (Online)


Full text PDF(Ru):
Language: 
Russian
Heading: 
Article type: 
Article
UDC: 
332.144

Trends and Limitations of the Russian Food Industry

Autors: 
Belyaeva S A., Saratov Social-Economic Institute of the Plekhanov Russian University of Economics
Abstract: 

The present article deals with the comprehensive analysis of the food industry nowadays. Some problems of the food industry as a whole and its individual sub-sectors have been under consideration: dairy, meat, bakery, confectionery and others. This research has been done covering both industry and large / medium-sized organizations.

Reference: 
  1. Магомедов М. Д., Заздравных А. В. Экономика пищевой промышленности. М., 2007. С. 27.
  2. Ушачев И. Г. Научное обеспечение программы развития сельского хозяйства на 2008–2012 гг. // Экономист. 2008. № 4.
  3. Российский статистический ежегодник. 2010 : стат. сб. / Росстат. М., 2010. С. 185–205.
  4. Там же. С. 291.
  5. Там же. С. 294. 6 Продовольственная безопасность России. М., 2008.
  6. Российский статистический ежегодник. 2010. С. 332.
  7. Основные показатели сельского хозяйства в России в 2010 году. Статистический бюллетень. М., 2010. С. 49–64. 9 См.: Российский статистический ежегодник. 2010. С. 136.
  8. Топилин А. В. Рынок труда России и стран СНГ : реалии и перспективы развития. М., 2004.
  9. Гончаров В. Д., Рау В. В. Совершенствование структуры пищевой промышленности // Проблемы прогнозирования. 2007. № 5. С. 77–84.
  10. Ушачев И. Г. Указ. соч. С. 17.
  11. Российский статистический ежегодник. 2010. С. 128.
  12. Основные показатели сельского хозяйства в России в 2010 году.
  13. Российский статистический ежегодник. 2010. С. 365.
Received: 
24.10.2011
Accepted: 
21.11.2011