Full text PDF(Ru):
(downloads: 0)
Language:
Russian
Heading:
Article type:
Article
UDC:
330.332.16; 338.45.664
Preconditions of Activization of Innovative Activity in the Food-Processing Industry of the Volgograd Region
Autors:
Babich T. V., Volgograd State University
Fatina N. V., Volgograd State University
Abstract:
In article necessity of activization of innovative activity for the foodprocessing industry of the Volgograd region is discussed. According to authors of article, food-processing industry development as the branch providing the population by foodstuff, and also pursuing purpose maintenance of food safety of the country, in modern conditions is impossible without development of conceptual decisions, the ideas, called to raise level of its competitiveness.
Reference:
- Стенограмма парламентских слушаний Коми- тета Государственной думы по науке и наукоемким технологиям на тему: «Hаконодательное обеспечение инновационного развития экономики. Наукоемкие технологии»// Инновации. 2008. № 6. С. 3-22.
- Самостроенко Г. М., Мартемьянов А. В. Повышение инновационного потенциала региона на основе модернизации информационной инфраструктуры // Инновации. 2005. № 10. С. 32. EDN: KXWJPP
- Информационный меморандум об итогах Международной конференции "Проблемы обеспечения продовольственной безопасности: национальный и международный аспекты" // Пищевая промышленность. 2008. № 12.
- Царапкин А., Курбатова А. Обзор пищевой промышленности России // Управление компанией. 2002. № 3. С. 60.
- Смыкалова Л. Д., Туровец Д. Г. Инновационная деятельность в образовательной подсистеме пищевой промышленности // Современные проблемы науки и образования. 2010. № 2. EDN: LTZSAB
Received:
15.02.2012
Accepted:
12.04.2012